Személyi edzés / Online edzés

Amiben nagy tapasztalatom van a súlyzós edzés mellett az a motiváció nyújtása ami elengedhetetlen a sportban. Team Scitec sportolóként bejártam a világot ahol különböző fitness expokon motiváltuk az emberek tízereit a sportra és az egészséges életmódra. Ezeket a tapasztalatokat felhasználva Profi sportolóként szívesen segítek alakformálásoddal kapcsolatos céljaid elérésében. Mindenkit szeretettel várok a Marina Gold Fitness Club-ban a teljesen kezdőtől a haladóig, illetve online edzésre is. Igény esetén versenyre való felkészítésben is segítek, beleértve a színpadi mozgást és prezentációt.

Ha formás, szexis külsőre vágysz, jó helyen jársz :)!

 

Személyi edzés esetén az első alkalom egy ingyenes konzultáció, ahol megbeszéljük a céljaidat, beszélünk az egészségügyi kondícióidról, hogy mikor és hányszor szeretnél hozzám jönni, aztán elkezdjük a közös munkát.

Készítek étrendtervet, ez része a személyi edzés csomagnak, magát az edzést pedig a  XIII. kerület Marina Gold Fitnessben felügyelem és segítem :). Csinálunk folyamatosan képeket a formádról, felügyeljük a fejlődésedet, így tudjuk lemérni, hogy az út, amin segítek végig menni megfelelő-e számodra. Ha kell havonta változtatunk valamin, hogy jöjjön a siker és elégedettség :). Sok lánynak segítettem már átalakulni, ha elszánt vagy szívesen segítek, mert minden lehetséges :)!

Árról emailben vagy Instagramon ( @doribodo ) érdeklődj kérlek.

Online edzés azoknak tökéletes, akik a távolság miatt nem tudják a személyi edzést választani.

Online edzés esetén tartjuk a kapcsolatot, készítek edzés- és étrendtervet. Hetente küldesz képet magadról  és az alakulásodról, ahhoz tudjuk igazítani, illetve módosítani az étrend- és edzéstervet. Ha megtudod oldani havi egyszer együtt edzenénk a Marina Gold edzőteremben.

Arról a gyakorlatról, amit nem tudsz, de szeretnéd küldök videót a helyes kivitelezésről.

Árról kérlek emailben kérj tájékoztatást, vagy Insatgaramon ( @doribodo ).

Várok mindenkit szeretettel :)! Puszi, Dóri

IMG_5696