Ingyenes szállítás 10.000 Ft felett
100 % cseregarancia
Legjobb ár
Prémium minőség

A szempillákról ♥

IMG_7267

Ezek a pillák prémium minőségű, 3D hatásúak! Kézzel készülnek a még szebb és természetesebb hatásért!

Épített szempilla társaikkal ellentétben mindig gyönyörűek és rendezettek, nem fognak kócolódni vagy hullani, nem kell töltetni! Semmilyen különösebb kezelést nem igényelnek! Használattól függően kb. 20 alkalommal helyezhetők fel.

 ELŐKÉSZÜLETEK:

-Ha nincs hosszú körmöd ujjbegyeddel vagy egy szemöldök csipesz segítségével a szempilla szélét megfogja óvatosan húzd fel el a műanyag tartójáról. 

-Következő lépés nagyon fontos: felhelyzés előtt méretre kell vágnod a szemed nagyságához. Ezen nagyon sok múlik, hogy ne vágd sem túl hosszúra, sem túl rövidre. Mindenképpen a pilla széléből és ne a belső, rövidebb szempillákból vágj! Haladj apránként, 1-2 milliméter is számíthat! Vágj belőle picit, majd mérd a szemedhez. Ha szükséges ismételd meg a folyamatot. Körülbelül a saját belső kis pilláidtól induljon maga a műszempilla és egészen a szemed széléig tartson. Akkor lesz szép az eredmény, ha nem lóg túl a pilla a saját szempilláidon, de nem is rövidebb. Erről a metódusról itt a weboldalamon videot is találsz, ha szeretnél biztos lenni a dolgodban.

-Bármilyen sminkes üzletben kapható soros szempillához való ragasztóval felhelyezheted. Legjobb, ha nem feketét, hanem fehér ( átlátszó ) színűt választasz, mert könyebb és szebb vele a ragasztás. Ajánlom figyelmedbe az általam forgalmazottat!

-Ha sminkeled magad a legvégén, a már kész smink után helyezd fel a pillád, hogy ne legyen esetleg szemhéjporos vagy púderes. Szempillaspirált javaslom, hogy használj a saját pilláidon, úgy még szebb lesz majd a hatás a felhelyezett pillával.

FELHELYEZÉS:

-Miután már méretre vágtad ragasztózd be a csíkot. Rakhatsz rá bőven, de azért ne follyon le róla. Várj vele pár mp-et, mig a ragasztó ragacsos nem lesz, de még nem száradt meg. Ezután helyezd fel, szemed széléhez illesztve, majd befelé haladva. Fontos, hogy ne a szemhéjadra, hanem a pillád tövére ragaszd! Gyengéden, az ujjbegyeid vagy egy sepciális csipesz segítségével a külső és belső szélét nyomd össze a saját pilláddal. A két széle fontos, hogy ne álljon el a szemedtől!

-Nem javaslom összespirálozni a pillákat a sajátoddal, mivel igazi szőrből készült! Gyönyörű és fekete festék nelkül is, a szálai akkor fognak szépen állni és nem lesznek összeragadva, ha nincs rajra szempillaspirál. 

-Levételnél a szélét megfogva csak gyengéden húzd le a szemedről. Gumis állagúra szárad a ragasztó, könnyen eltávolítható. Miután levetted a szemedről óvatosan csipegesd le a ragasztó maradványait a szempilláról, hogy a következő felhelyezésnél ismét egyenletes, sima felületet kapj. Ez az ismételt felhelyzés miatt fontos! Végül miután levetted a szempillád helyezd vissza a dobozába.

Amit fontos tudnod… Pár cseppig vízállóak a szempillák, de nagyobb mennyiségű víz, könny ne érje a pilláidat, mert megkeményednek tőle a szálak és tönkremegy! Ha nem szeretnéd nem muszáj levenned, aludhatsz is benne, de megrövidítheti a szempilla életét, ha alvásnál a pilla szélső szálai megtörnek.

Ne használj semmilyen sminklemosót vagy egyéb vegyszert! Előbb vedd le a szempillát, utána mosd le a sminkedet.

Remélem elégedett leszel vele :)!  Bármi kérdésed van keress bátran!

Instagram: @doribodo @dori3dlashes

Puszi, Dóri 🙂

IMG_7267